От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

5 неща, които да изхвърлите точно сега и да не съжалявате

Уморихте ли се от безпорядъка и ненужни неща? Не е нужно да чакате новата година, пролетта или ремонт! Започнете сега!

Заедно с фирмите по почистване и сондиране:

EVROSONDA.COM;

EVRO5.COM;

DEPO.BG, сме подготвили списък с неща, които със сигурност няма да са ви необходими повече. Не е нужно да чакате новата година, пролетта или ремонт! Започнете сега!

Закачалка за химическо чистене

Изхвърлете веднага! Тя само заема място в гардероба и прави нещата по-неудобни. Освен това е твърде тънка и деформира тъканта. Дрехите по нея само се развалят.

Козметика, която не ползвате или не ви устройва

Изхвърлете веднага. Винаги съжалявате за тези зелени сенки, които ви е дала приятелка на 8 март? Вие никога не използвате сенки и едва ли сега ще го направите. Така че, повярвайте ми, ще можете, без тях и за в бъдеще. В допълнение, на целия грим има срок на годност, обикновено 3 години. Ако крайният срок е изтекъл, може да стане дори по-вредно. Така че сега хвърлете всичко, което се крие в шкафа в банята или по чекмеджетата на нощното шкафче от много време.

Това не е мода да сте претрупани от бижута

Изхвърлете веднага! Смятате ли, че ще дойде денят, когато купувате нова рокля и някак магически ще се съчетае перфектно с тези черупки от преди няколко години? Не се заблуждавайте. На воля изхвърлете всичко старо.

Купищата списания

Изхвърлете ги веднага! Отървете апартамента си от ненужните килограми, в истинския смисъл на думата. По тях се събира прах. Не е необходимо да се заблуждавате с надеждата, че по някакъв начин вечер ще сте седнали удобно на стол и ще отворете списание и преглеждате страниците му. Това никога няма да се случи. Вие седите пред компютъра в момента?

Чорапи без другарчета

Изхвърлете ги веднага! Абсолютно всеки има чорапи, които са изгубили своите приятели. Това беше преди две години или този месец. Щом досега не са се появили няма да се намерят някога. Всичко, което е в коша за пране отдавна е минало от ред. Чудите се къде са изчезнали? И между другото, всички чорапи и чорапогащи с дупки не са достойни за място в шкафа. Не съжалявам за тази загуба.