От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

4 съвета как да изберете един стол

Изчезнали са дните, когато сме били ограничени да купуваме нашите столове за хранене заедно с останалата част от трапезарията. Сега имате възможност да отидете на пълен комплект за хранене с двата стола и маси, избрани за вас, или да изберете да станете творчески и да оставят своя естетически стил да блести със собствен избор на маса и столове. Нашият експертен екип състави следните съвети за това как можете да избирате стол за хранене, който ще бъде идеален за вашите нужди: 1.

Уверете се, че сте избрали правилните размери В по-голямата си част вие ще искате да изберете стол за хранене, който е по-широк от 43 сантиметра, за да се осигури комфорт, особено ако планирате да ходите вечерни партита в бъдеще. Изборът на столове за хранене с широчина около 55 сантиметра би бил идеален, но не се страхувайте да изберете дизайн, който е малко по-широк, ако предпочитате тези с подлакътници.

Опитайте се да отидете на седалка с височина от 40 до 45 сантиметра и на около 30 сантиметра от горната част на масата. Идеята е да се осигури комфорт, както и да се избере подходящ размер, така че трапезният стол да не бъде потиснат от размерите на масата или стаята ви. 2. Винаги обмислете формата и дизайна на стола Уверете се, че сте избрали правилната форма на седалката за вашата маса. Общо взето, кръглите седалки не се сдвояват добре с квадратни или правоъгълни маси, докато столовете за хранене с правоъгълни или квадратни седалки вървят отлично с всяка форма на маса. За дизайнерски стол за хранене, идете за чисти линии и класически форми. Пример за това би бил нашият стол за трапезария с естествено бельо. Ако вашата маса за хранене идва с извити крака или орнаментирани шарки, изборът на столове за хранене с извити крака на кабриоле ще работи най-добре, за да обвържат всички проекти заедно. Нашите изискани френски столчета за хранене със стилен дизайн ще бъдат перфектно координирани. 3. Функция, както и стил Имайте предвид, че столовете за хранене могат да се използват и за други части на дома ви. Умен ход е изборът на стол за хранене, който може да работи и в други области, както по отношение на дизайна, така и по отношение на лесния транспорт. Те могат да се използват като столове в спалня, кабинет, коридор или ъгъл на всекидневната. Столовете за хранене като стол за трапезария Rattan Back Linen са красиви, както самостоятелни столове, така и столове за хранене. 4. Бъдете умни за тапицерията Ако имате деца или домашни любимци, изборът на столове за хранене, които са лесни за почистване и могат да издържат на износване, е задължително. Сгъваемите столове за хранене са много по-добра идея, ако покривката е изработена от ленено или памучно смесено платно, което може да се отстрани за химическо чистене. Като алтернатива, отидете на френски стол за трапезария с бистро, подобно на нашия дъбов кръстосан стол, който е практичен и удобен.