От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

Мицубиши резервни части онлайн

Известният автомобилна марка Mitsubishi е част от компанията с подобно име, което се превръща в един от лидерите на автомобилната индустрия в Япония. Под марката Mitsubishi произвежда различни коли - компактен автомобил за камионите и специално оборудване.
Mitsubishi автомобили

Mitsubishi компания, основана през 1873 година от Yataro Ивасаки, специализирани в производство и ремонт на кораби. До момента, в който е взето решение да се продължи с ракети-носители, Mitsubishi е успяла да постигне успех в производството на съзнателните операционна парни кораби. През 1917 г. тя стартира първият автомобил марка - Модел А. Но скоро моделът е изтеглен от производството: поради прекомерно "прилики с Форд модел на японската са станали толкова популярни. Но признаването на всички и спечели одобрението на правителството да започне през известно време T1 Mitsubishi камион.

След войната продължава старта на Mitsubishi пикапи и камиони, които в Европа са представени в малък обхват. В световен мащаб слава и признание компанията представи два модела, представени в 1962: четири места компактен седан семеен автомобил Minica и 600. Производство Mitsubishi Colt проявяват в още една добра част от него - в спортни автомобили, което позволи по-нататъшно засилване на успеха: вече в 70-те години компанията се превръща в един от лидерите в производството на висококачествени автомобили.

Освен надеждни автомобили, Mitsubishi е призната със своите проекти в областта на науката: технология Silent Вал и набор от екологични двигатели чистотата на атмосферния въздух. Компанията също така разработва и икономически силна Мitsubishi GDI двигател със специален дизайн, който осигурява енергия за гориво директно в цилиндрите.

През настоящата гама на Mitsubishi е един от най-разнообразните в световната автомобилна индустрия и е представена с седани, купета, паузи, ванове, кросоувъри и т.н.

Предимства на Mitsubishi

    приятна външност;
    ефективна и надеждна спирачка;
    Качеството на звука изолация;
    икономически двигател и силен;
    просторна интериор;
    отлична видимост;
    необикновени динамични показатели;
    лекота на управление.

За да се осигури максимална пропускливост при неблагоприятни пътни условия, най-новите модели на Pajero Sport са оборудвани със задвижване на четирите колела Super Select 4WD, което повишава неговата стабилност и подобрява сцеплението с пътната колела.
Най-добрите части на Mitsubishi

Мitsubishi автомобили nepretenţiozitatea да се различават надеждност и поддръжка. Дори ако колата ви не е в движение и по време на Известие за ремонт е ограничено, можете да си купите резервни части за Мitsubishi в нашия сайт! От нашите специалисти техническа поддръжка ще Ви помогнат бързо да се разбере продуктов асортимент, цените на акциите и предлага гаранция.

Мitsubishi ще закупи резервни части в нашия магазин, можете да бъдете сигурни, че купувате качествено и надеждно производство, в края на краищата цялата продукция се продава често минава през сертификация. С нашите автомобилни части ще работи трайни и изглаждане!