От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

Ароматите на дома

Атмосферата в дома много определя уюта. В голяма степен тя зависи от вкуса. За щастие, сега има много инструменти за въздух във всички стаи на апартамента, които да придават свежи и ароматни ухания. Помислете предварително, какъв ефект искате да постигнете.

Горелка с ароматни масла

Ароматна композиция обикновено се създава с ароматна свещ или използва електроенергия. Има и специални лампи, които могат да бъдат свързани към електрическата мрежа или към компютър чрез USB-порт. Подобни горелки могат да бъдат поставяни в почти всяка стая. Разтворете 3-5 капки етерично масло евкалипт в 2 супени лъжици вода и ще получите отлична комбинация за детската стая, защото евкалиптът действа благоприятно върху дихателната система и помага в борбата с инфекцията. Смесете в равни части масло от сандалово дърво и иланг-иланг и ще създадете романтична атмосфера в спалнята.

Ароматни свещи.

Качествените свещи са част от натуралните етерични масла, които не са само създават прекрасен аромат, но също така помагат да се създаде специална настроение. Ароматните свещи ще бъдат перфектни за романтична вечеря или семейна вечер. Те красят масите на сватбени тържества.

Ароматни пръчици.

Евтини и много лесен за използване инструменти, които ви позволява бързо да се наситите с приятни аромати във въздуха на всяка стая. Имат само два минуса. На първо място, пръчките обикновено дават достатъчна концентрация на ориенталски аромати, които не всеки обича. Второ, дори и с използването на специални подпори горещата пепел може да прелее и да повреди повърхността на масата или на пода.

Разберете за почистване след труп.