От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

Съвети за избор на обувки

На първо място, е необходимо да се определи размерът на крака. В това няма нищо сложно. Необходимо е да чакаме вечерното време, тъй като вечерта краката са малко по-големи, отколкото в сутрешните часове. Необходимо е да вземете лист хартия, стъпка върху нея, да я кръжите с молив и след това да измерите крачето според чертежа. След това отворете таблицата с размери, добре в интернет огромната им сума, където ще видите своя собствен размер. След това можете вече да търсите обувки, като например да се обадите на официалния уебсайт на руския интернет.

Правилният избор на обувки в мрежата

Всяка жена разбира, че има разлики между руските и западните размери. Например, 38-ата ни съвпада с американската 8-та, британската 6-та, европейската 39-та. Като правило мрежата се състои от руски, европейски и американски размери. Но, за да бъдете напълно сигурни, трябва внимателно да анализирате мрежата.

Проучете внимателно препоръките на продавача. Факт е, че много не толкова известни производители понякога посочват, че има известно несъответствие в размерите, т.е. става дума за обувки "малки момчета". Освен това е необходимо да се запознаете с отзивите на клиентите. Трябва да помните за качеството на материала. Добрата кожа се простира добре, така че кожените обувки отнемат формата на крака след известно време. При закупуване на обувки в онлайн магазин е смислено да поръчате няколко двойки от различни размери, за да изберете правилния.