От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

Съхранение на играчки: идеи за детска стая

Играчките са особено интересни и полезни, но понякога се струпват по много. Особено, когато децата са повече и растат като гъби.

Къде да съхранявате толкова много коли, къщи, кубчета, топки, конструктори? Как да намерите място за кукли и плюшени играчки?

Системата за съхранение на играчки е един от най-важните компоненти на детската стая. Без тях домът не е същият.

Не се притеснявайте, ако стаята на детето е скромна по размер – има редица практични решения за най-малките стаи. Ако стаята е голяма - още по-лесно. Тук може да оборудвате пълното и много удобно хранилище, без да компрометирате други важни области.

Съхранение на играчки в детската стая: важни нюанси

1. Най-добре е играчките да се съхраняват в кутии или контейнери. С такава система за съхранение поръчката се настройва бързо и лесно. Ако поставите играчките на рафтовете, почистването ще отнеме твърде дълго време.

2. Играчките трябва да се съхраняват на такава височина, че детето винаги да има достъп до тях. Ако стойката е ниска. Ако стената е с шкафове. Всичко това са неща, които трябва да се съобразят с близостта до пода.

3. Тежките мебели, в които се съхраняват играчките, трябва да се фиксират, закрепват се към стената, дори и да са на малки релси или облицовки. Сигурността е преди всичко.

4. Контейнерите, в които се съхраняват детските играчки, трябва да се измиват лесно. Периодично да бъдат изплакнати или избърсвани, защото децата често пипат с ръце пипали храни или разни мръсотии в пясъчника навън.

Когато вече децата са пораснали за своите играчки, трябва да помислите за трайно почистване на детските стаи от всичко излишно. За това ще ви е от полза тази връзка: https://www.konkurenti.com/pochistvane-tavani-stolichna-obshtina.