От света блог за всичко

Портал за новини, интересни и загадъчни събития и всичко останало

Фешън Калърс - Дамски Туники

4 ел уреда в дома, без които си можете

Ако сами сте се убедили през годините, че един уред повече вреди, отколкото ползи носи, то значи тази тема ще е адаптивна за вас.

Тази техника е много лесна за разпознаване: отворете килера и намерете най-мръсната кутия. И е добре, ако тя се отвори поне веднъж. Въпреки скептиците за домакините, ненужни домакински уреди включват, дори мултикукър. Решихме да се направим списък на действителното оборудване, покупката, на което трябва да е добре обмислена мисля. Ето до какво стигнахме:

Производител на кисело мляко - натурално кисело мляко

Натуралното кисело мляко безспорно е здравословна напитка. Трябва, обаче да се изясни, че може да се приготви не само в специален уред, но и в бавна готварска печка и двоен котел, а също така може да ферментира с кисело мляко в обикновен термос. Измиването на уреда за кисело мляко за 6 порции от продукта, след всеки препарат е проблемно.

Производител на домашен сладолед

Гениалната идея да си купи машина за сладолед идва на ум, на всяка домакиня, веднага щом започнат летните горещини. Въпреки, че в действителност не е необходимо да се купува отделно устройство, за да се създаде такова лакомство: то е вградено в повечето хранителни преработватели. Може, също да направите крем със сладолед или плодов лед със собствените си ръце.

Резачка за тънки филийки

Не сте ли професионален готвач, който е свикнал да взима работа у дома? Не сте ли страховит перфекционист, измерващ дебелината на всяка филия сандвичи с наденица? Тогава е по-добре да помислите, преди да купите филийка: колко често ще я използвате? Обърнете внимание, че трябва да миете уреда, след всяка употреба, а това е много трудно поради структурата на устройството.

Готварска печка за варени яйца

Сварете вода, осолете я (за да почистите по-добре) и потопете броя на яйцата, от които се нуждаете, в тенджера. След половин минута намалете котлона и варете яйцата в продължение на 3 до 10 минути, в зависимост от желания резултат. Дори дете може да се справи, нали? Тогава защо да купувате отделно устройство за този непретенциозен процес , който също ще заеме място на плота.

Ако ви трябва помощ в разчистването, не се двоумете, а потърсете Кърти чисти извозва Пловдив.